BejelentésPinaLes

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Nyilatkozat és felhasználási feltételek A jelen nyilatkozat elfogadásával kijelentem, hogy az általam választott névvel és megadott telefonszámmal, valamint rólam készült fotóimmal a www.rosszlanyok.hu (és / vagy a www.kedvesek.hu) internetes partnerke

Nyilatkozat és felhasználási feltételek

A jelen nyilatkozat elfogadásával kijelentem, hogy az általam választott névvel és megadott telefonszámmal, valamint rólam készült fotóimmal a www.pinales.hu internetes partnerkereső oldalon meg kívánok jelenni. Az adott internetes oldalon történő megjelentetéshez jelen nyilatkozat elfogadásával, korlátozások nélkül hozzájárulok.

Hozzájárulok ahhoz, hogy az oldal üzemeltetői a rólam készített általam adott aktfotókat arccal vagy arc nélkül megjelentessék a megadott adataimmal együtt.

Nyilatkozom, hogy az átadott képek engem ábrázolnak, a képekkel kapcsolatban harmadik személy felé jogszavatosságot vállalok, az átadott képekkel kapcsolatban harmadik személy semmiféle jogi igényt nem támaszthat. Nyilatkozom továbbá, hogy a megjelentetett képek nem kereskedelmi tevékenység reklámozását szolgálják és tudomásul veszem, hogy az üzemeltetők a megadott telefonszámom felhívásával ellenőrizhetik a kereskedelmi tevékenység hiányát.

Tudomásul veszem, hogy a megjelentetésért számomra nem jár az üzemeltetőktől semmiféle ellenszolgáltatás.

A megjelentetés céljából átadott adataim üzemeltetők általi kezeléséhez és tárolásához hozzájárulok és tudomásul veszem, hogy az üzemeltetők ezen adatokat harmadik személynek beleegyezésem nélkül nem adhatják ki.

Az üzemeltetők által adott tájékoztatást tudomásul veszem, és annak alapján nyilatkozom, hogy a www.pinales.hu oldalon megjelentetett fotóim alapján nem szexuális szolgáltatást hirdetek, ilyen jellegű tevékenységet nem folytatok. Tudomásul veszem, hogy a fentiekkel ellentétes magatartásom jogszabályba ütközik, ezzel kapcsolatban a vonatkozó törvényeket és az internetes oldalon szereplő jogi nyilatkozat tartalmát teljes terjedelmében ismerem.

1999. évi LXXV. Törvény: a szervezett bűnözés, valamint az azzal összefüggő egyes jelenségek elleni fellépés szabályairól és az ehhez kapcsolódó törvénymódosításokról:
11. § Tilos írásban, kép- vagy hangrögzítő, illetve más berendezés útján más személy szexuális szolgáltatását felajánlani, azt reklámozni vagy ilyen cselekményekben közreműködni.

1999. évi LXIX. Törvény a szabálysértésekről
145. § (1) Aki a külön jogszabályban meghatározott tilalmat megszegve szexuális szolgáltatást írásban, kép- vagy hangrögzítés, illetőleg más berendezés útján felkínál, reklámoz vagy az ilyen cselekményben közreműködik, százezer forintig terjedő pénzbírsággal sújtható.


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!